Skip to content

Eat.Train.Run - Ediția 1

Speakerii invitați în 6 aprilie de Bucharest RUNNING CLUB în Parc Izvor : 

Dr. Gabriel Tatu Chițoiu 

– doctor in medicina, medic primar cardiolog, medic primar medicina internă, Președinte al Societății Române de Cardiologie (2014-2017), Președinte (1998-2002) al Consiliul Național Român de Resuscitare, președinte și fondator al Athletic CardioClub – primul club sportiv creat de medici în scopul promovării activității fizice și sportului ca mijloc de prevenție a bolilor cardiovasculare. Autor a numeroase articole si lucrari de specialitate publicate in cadrul revistelor de specialitate naționale și internaționale și/sau susținute în cadrul congreselor naționale și internaționale de profil.

  

Dr. Şerban Damian

– specialist în nutriţie sportivă – s-a specializat în acest domeniu într-un program internaţional organizat de către Comitetul Olimpic Internaţional, dedicat medicilor, şi condus de către specialişti în nutriţie din cele mai mari universităţi ale lumii, fiind singurul medic din România care a urmat acest program.
– în anul 2007 a înfiinţat Centrul Superfit unde acordă consultanţă nutrițională şi de antrenament, atât publicului larg, cât şi companiilor private, sportivilor de performanţă, echipelor sportive, loturilor naţionale şi olimpice.

  

Radu Restivan

– antrenor de atletism, absolvent al Școlii Naționale de Antrenori, ambasador Abbott World Marathon Majors, circuitul celor mai mari maratoane din lume, dar și al competițiilor organizate de Bucharest Running Club, antreneaza, printre alții și echipa UNIQA Asigurari, sponsor al Bucharest 10k&Family Run
– autor al seriei Discover the World through its Marathons și fondator al comunității sportive 321 Sport.

Olga Udrea

– psiholog, psihoterapeut și coach, specializată în comunicare și analiză tranzacțională;
– fondatoarea MIND INITIATIVE;
– Alumna London School of Economics și The Neuroscience Academy, a îmbinat în formarea ei sistemul autohton și cel britanic de educație academică împreună cu experiențele multiculturale și cele din sectorul nonguvernamental.
– Absolventă de Psihologie și Științe Politice, membră în secretar al Comisiei Profesionale din cadrul Asociației Române de Analiză Tranzacțională.
 
Discuțiile sunt moderate de Sonia Argint Ionescurealizatoarea și prezentatoarea emisiunii în limba germană și a emisiunii Vreau să fiu sănătos de la TVR, fondatoarea doer.ro, cu o comunitate online de aproape 20.000 de followeri.
 Partener media: doer.ro